top of page

Hvordan starter jeg?

Med Energetic Power Healing har du forskellige muligheder for at komme i gang.

Du kan bestille en privat session hvor det kun er Dig, der er fokus på. 

Du kan også komme på et intimt hold, som er for begynder eller for dig der i har længere tid ved at modtage energien.

Har du deltaget på 3 - 4  intim sessioner, kan du begynde at komme på Kundalini Awareness som er for dig der er aktiveret. dette kan være hold op til 20 personer.

Ønsker du at gå dybere i din proces vil Go Deeper holdet være en mulighed.

For at blive facilitator skal du have været hele , eller du kan komme på intensiv holdet til maj 2022.

( prisen er 60.000kr 5 dages træning på fyn  6 ugeres online 3 dages træning på fyn, prisen er med med mad og overnatning)

Priserne for de forskellige hold er.


Private session 1500kr

Intim hold 690kr

KA 350kr

GD 2500kr / 2 dage

Facilitator træning 52.000kr

Har du savnet at mærke den guddommelige energi i dig?? at føle dig levende og elsket???  
Vi er alle fødte med en ren, rå livskraft, der ligger latent i os alle og som - når den aktiveres - sender bølger af impulser gennem kroppen.

 

Af natur er energien intelligent og ved præcis, hvad du har brug for. Hver gang. Den tager aldrig fejl. Du kan kun modtage, det du er i stand til at håndtere på det givne tidspunkt. På den måde vil det altid være 
mulighed for at vokse(udvikle sig) 

 

Den frigør dig fra dit nuværende energimæssige niveau og løfter dig til det næste, og ved flere sessioner påvirker den både din hjernestruktur og centralnervesystemet. For de fleste giver aktiveringen ofte dybe indsigter, erkendelser og forløsninger – og for nogle bliver oplevelsen decideret livsforandrende. Det kan føles skræmmende for egoet, da en aktiveret person kan føle et tab af interesse for sit gamle liv og identitet, og bevidstheden kan bevæge sig ind i hidtil ufamiliære tilstande, som i starten vil kunne virke forvirrende. 

 

Mange har et ønske om at opleve den genkendelige livsenergi og mærke noget andre mennesker bruger 20-30 år på at opnå via yoga, raw food, åndedrætsøvelser og alverdens andre sprituelle metoder. Det er muligt at blive vækket på en enkel session, hvis man er klar til det. 

 

Det er meget individuelt, hvor mange sessioner man har brug for. Man kan sige, jo mere kontrolleret et liv man har, jo flere sessioner kan det kræve, da det handler om at turde at åbne op,
Vores hjerne eller system står aldrig stille. På den ene eller anden måde vibrerer den altid på en frekvens. Nogle er lave frekvenser, andre er høje frekvenser. Sammen har de magt til at skabe harmoni. Dine tanker, følelser og fornemmelser i perfekt balance, centreret og åben for alt omkring dig.

 

bottom of page