top of page

De forskellige muligheder 

Her under kan du læse om de forskellige hold og muligheder du med din rejse til en meget sjovere hverdag.

En hverdag hvor du bliver klar over dine handlinger, og dine vaner, du vil kunne mærke hvordan din livs energi ændre sig for hver session du modtager, og du vil mærke et skift inde i dig du længes har sukket efter.

Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig på din rejse, men du skal vide jeg både trikker dig kærligt og for dig til at tænker anderledes, når du vælger at gå i dybden med din egen process.

Læs om hvad der passer dig bedt og hvor du fæler du burde begynde- det er kun dig der ved det.

Fra en klient 


Kære Ditte❤️du har så evig ret❤️
Jeg er begyndt at se indad… har set mig selv på overvågning og fik et chok over hvor stresset jeg er! Og det påvirker mine kollegaer! 
Du ved jo selv at ens butik er ens hjertebarn man har kæmpet igennem for at få succes og jeg forventer en vis standart som jeg selv ville gøre det.. af mine ansatte.. jeg har meldt ud til mine 3 ansatte idag at det er mig der styrer dårlig ledelse og jeg tar et lederkursus og de ting jeg vil ændre.. de blev faktisk glade over det! At jeg kunne vise MIN svaghed! 
Så TAK DITTE
❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Når man vælger at gå i forløb ved mig kigger vi ikke kune på din energi transmission og din sprituelle udvikling, fordi hvis der ikke kigges på den alm. hverdag og alt hvad den indebære vil den spiritulle del bære præg af det - og den rejse. Jeg arbejder med ledere, med læger med pensonister med børn, med alle der ønsker at få et bedere liv, et liv med 80 /20 80/20 er mit koncept for en vej hvor joreden og dig er i balance, hvor du er glad og lykkelig 80% af tiden og hvor du også skaber lykke hos andre. Men rejsen starter med dig og kun med dig. 11 sessioner live 11.900kr 120 min pr session 12 sessioner online 7800kr 90 min pr session Du vælger hvad der passer dig bedst, begge forløb forgår over 3 måneder.

Skriv dig på vores mailingliste, Nyheds brevet.

Bedøm osDårligRetfærdigGodtMeget godtFremragende Bedøm os

Tak, for din tilmelding!

bottom of page