top of page

SERVICES

Nedenfor kan du læse om de hold og muligheder, som tilbydes. 

En forandret hverdag venter på dig, hvor du bliver opmærksom på dine vaner og handlinger. Du vil mærke hvordan din livsenergi ændres efter hver session, og du vil opleve et skift indefra, som du har længtes efter. 

Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig på din rejse, men vær opmærksom på, at jeg kærligt udfordrer dig og opfordre dig til at tænke anderledes, når du vælger at dykke ned i din egen proces.  

 

Læs om de muligheder, der passer til dig, og hvor du mærker, du bør begynde.

Når man vælger at gå i forløb ved mig kigger vi ikke kun på din energi transmission og din sprituelle udvikling, fordi hvis der ikke kigges på den alm. hverdag og alt hvad den indebære vil den spiritulle del bære præg af det - og den rejse. Jeg arbejder med ledere, med læger med pensonister med børn, med alle der ønsker at få et bedere liv, et liv med 80 /20 80/20 er mit koncept for en vej hvor joreden og dig er i balance, hvor du er glad og lykkelig 80% af tiden og hvor du også skaber lykke hos andre. Men rejsen starter med dig og kun med dig. 11 sessioner live 11.900kr 120 min pr session 12 sessioner online 7800kr 90 min pr session Du vælger hvad der passer dig bedst, begge forløb forgår over 3 måneder.

Abonner på vores nyhedsbrev.

Bedøm os
DårligRetfærdigGodtMeget godtFremragende

Tak for din tilmelding!

bottom of page