top of page

Kvinden og Kærligheden

Opdateret: 17. feb. 2021

Kærligheden i os alle blomster, men ikke alle kan få blomsten til at stå lige smukt.

kærlighed er noget vi alle søger bevist eller ubevist, men tit ved vi slet ikke noget om kærligheden, når vi stiller os selv spørgsmålet - elsker jeg mig selv - er der tit stilhed.... fordi hvis du virkelig elskede dig selv hvorfor udsætter du dig så for så mange dumme ting???

over spiser bliver på en usund arbejdsplads er sammen med folk der er negative og en elsker der aldrig stiller ens behov, hvorfor bliver du i det der gør dig ondt ????


stop op, og mærk efter... se dig selv i spejlet ... jeg elsker mig selv..... SIG DET ..

Jeg elsker mig selv..


har du lyst til at komme på et weekend kursus

jeg elsker mig selv i vestervig kan du kigge på online booking

jeg elsker mig selv kursus.Love dosent need to be perfect It just has to be true

And love is NOT what we say, but it is the thing things we do TO - ore with each other.

In another way love is unconditional but trust and respect is way of living with harmony in this goodness wonderful human world.

-ipolulu

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Læs om EPH - fra en klients oplevelse

Vi bliver så glade når folk skriver om deres oplevelser Her er Trines Historie. Du kan læse lidt her om min egen oplevelse med kundalini energien: Der er den bevidste måde at trække kundalinien op ige

Comments


bottom of page