top of page

Ditte maria - Shakti Siddah

At være spirituel er noget, alle mennesker udtrykker på deres egen unikke måde. Nogle udtrykker det gennem bestemt tøj, fx hatte eller smykker, eller ved at sige ting, som de forbinder med spiritualitet. Men for at finde ro og mærke kærligheden fra universet kræver det 100% overgivelse, somer overgivelsen til sig selv, og lærer at tro på alt er ok, og universet holder mig - Gud holder mig. 

Jeg har i løbet af de sidste mange år rejst rundt i verden, og modtaget universets gaver.

 i 2020 lavede jeg EPH (Energetic Power Healing)

som jeg pænt sagde farvel til i 2023, der var kommet et nyt skift og jeg skulle være klar med det i 2024

 

Jeg kan bla. initiere og vække folks egen power og visdom, Healing er mit største pointaile for at nå ind til dig.

og har desuden undervist yoga i 17 år.

Som er en del af min daglige juhuu og glædes stunder.

Jeg er bla. Uddannet kap facilitator - Master Venant W , også uddannet hos Inner Dance, som er den reelle transmission af KAP, for at kunne gå dybere ind til kernen og få en mere teknisk viden om energiarbejde. 

Jeg er også et menneske med stor respekt for livet og alle dets facetter. 

og har både prøvet at bo i et tempel som munk og haft vilde dage på dansegulvet. Med andre ord, så har jeg en bred vifte af oplevelser og livserfaringer, som har formet mig til den jeg er i dag.  

Anbefalinger

Jeg var hos Ditte. Det var så dejligt. Jeg kom på en indre rejse, hvor jeg kom i kontakt med sorg og med så meget nydelse, skønhed og lys i mig.

Kundalini energien flød i min krop, i dejlige bølger og jeg har haft det dejligt her i dagene efter.

Ditte er rigtig dygtig og jeg kan varmt anbefale hendes arbejde.

To sessioner har været ganske stærke oplevelser for mig. I rummets energi og musikken og med Dittes facilitering har jeg fundet plads til både sorg, lyksalighed og ikke mindst mærket mine egne styrker, evner og metoder til at heale mig selv bl a gennem at give lyd.

Det kræver også noget af mig f eks: At jeg tør lade tingene ske kropsligt og tankemæssigt selvom de er mærkelige. At jeg følger min store trang til at give lyd fra mig. At jeg accepterer min stemme i hovedet der både analyserer og forklarer og af og til siger nej nu må det være nok. At jeg så tillader mig selv en lille pause af og til. Og ikke mindst at jeg, når pausen får mig til at slappe af fra mine domme over hvad der sker, igen lader mig (for)føre ind i bevægelse og udtryk.

Sessionerne minder mig om hvordan jeg giver slip på den måde jeg blokerer mit sande udtryk og min sande kraft.

Synes det er vildt hvad krop og sind selv kan i de rette omgivelser. Det bliver ikke sidste gang. Tak.

MILLE

Ditte is an amazing person and outstanding facilitator!

She has plenty of energy and charisma. I also appreciate her honesty and desire to help.

Would recommend EPH experience with Ditte to everyone.

Thank you Ditte!!

DENNIZ BARCELONA


Kære Ditte❤️du har så evig ret❤️
Jeg er begyndt at se indad… har set mig selv på overvågning og fik et chok over hvor stresset jeg er! Og det påvirker mine kollegaer! 

Du ved jo selv at ens butik er ens hjertebarn man har kæmpet igennem for at få succes og jeg forventer en vis standart som jeg selv ville gøre det.. af mine ansatte.. jeg har meldt ud til mine 3 ansatte idag at det er mig der styrer dårlig ledelse og jeg tar et lederkursus og de ting jeg vil ændre.. de blev faktisk glade over det! At jeg kunne vise MIN svaghed! 
Så TAK DITTE
❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

FRA EN KLIENT

bottom of page