top of page

EPH & MIG 

Som et menneske og grundlægger af EPH - Energetic Power Healing, er det min pligt at opretholde et moralsk kodeks indenfor denne smukke energi vi arbejder med.

At være spirituel, er noget alle er på hver deres måde, nogen viser det ved at gå med bestemt tøj, bestemte hatte eller sige ting de forbinder med noget spirituelt. Men at finde roen og mærke kærligheden fra universet eller skaberen, er kun noget få vil opleve, da det kræver 100 % overgivelse. 

Jeg er uddannet facilitator Of KAP under Master Venant W.

I 2020 besluttede jeg at tage Inner dance som er den realle transmission af KAP,

så jeg kunne finde lidt mere kerne, og en mere teknisk del og viden omkring energi

 

Man bliver aldrig færdig, der er nye oplevelser og viden hele tiden.

Det er vigtigt at udvikle sig, pt. arbejder jeg i en ny healer teknik. eller frekvens..

 

Min yoga rejse som underviser er 17 år gammel. Jeg har både boet i tempel som munk og haft vilde dage på dansegulvet.

 

Jeg er et menneske, med stor respekt for livet, og alle de facetter der hører med til livet. Etik og Moral er de to vigtigste ting i verden med EPH - du kommer aldrig til at se dig selv som mindreværd efter dit forløb med EPH.


Jeg kan ikke svare på alt, men jeg kan sige at du altid skal lytte til dig selv, du ved om det er stemmen fra GUD eller Djævlen der taler til dig når du lærer at lytte.

Anbefalinger

Jeg var hos Ditte. Det var så dejligt. Jeg kom på en indre rejse, hvor jeg kom i kontakt med sorg og med så meget nydelse, skønhed og lys i mig.

Kundalini energien flød i min krop, i dejlige bølger og jeg har haft det dejligt her i dagene efter.

Ditte er rigtig dygtig og jeg kan varmt anbefale hendes arbejde.

To sessioner har været ganske stærke oplevelser for mig. I rummets energi og musikken og med Dittes facilitering har jeg fundet plads til både sorg, lyksalighed og ikke mindst mærket mine egne styrker, evner og metoder til at heale mig selv bl a gennem at give lyd.

Det kræver også noget af mig f eks: At jeg tør lade tingene ske kropsligt og tankemæssigt selvom de er mærkelige. At jeg følger min store trang til at give lyd fra mig. At jeg accepterer min stemme i hovedet der både analyserer og forklarer og af og til siger nej nu må det være nok. At jeg så tillader mig selv en lille pause af og til. Og ikke mindst at jeg, når pausen får mig til at slappe af fra mine domme over hvad der sker, igen lader mig (for)føre ind i bevægelse og udtryk. Sessionerne minder mig om hvordan jeg giver slip på den måde jeg blokerer mit sande udtryk og min sande kraft.

Synes det er vildt hvad krop og sind selv kan i de rette omgivelser. Det bliver ikke sidste gang. Tak.

MILLE

Ditte is an amazing person and outstanding facilitator!

She has plenty of energy and charisma. I also appreciate her honesty and desire to help. Would recommend EPH experience with Ditte to everyone.

Thank you Ditte!!

DENNIZ BARCELONA

bottom of page