top of page

Hvorfor EPH?

En vej til et lykkeligere liv

Savner du at føle den guddommelige energi i dig? At føle dig levende og elsket? At kende din retning i livet og vide hvor du skal hen? Vi alle er født med en kraftfuld livsenergi, der ligger i dvale inden i os. Når denne energi aktiveres, strømmer den igennem vores krop i bølger og vækker os til live.

Denne energi er intelligent og ved præcis, hvad du har brug for - hver eneste gang. Den tager aldrig fejl. Du kan kun modtage det, du er klar til at håndtere på det givne tidspunkt. På den måde er der altid mulighed for vækst og personlig udvikling.

Når energien frigøres, løfter den dig fra dit nuværende energi niveau og fører dig til næste niveau. Gennem flere sessioner påvirker den både din hjernestruktur og dit centralnervesystem. For mange mennesker giver denne aktivering dybe indsigter, erkendelser og frigørelser - og for nogle kan det have en livsændrende virkning.

Det kan føles skræmmende for egoet, fordi en aktiveret person kan miste interessen for sit gamle liv og identitet, og bevidstheden kan bevæge sig ind i nye og ukendte tilstande, hvilket i starten kan virke forvirrende.

Mange mennesker har et ønske om at opleve denne genkendelige livsenergi og mærke noget, som andre mennesker bruger 20-30 år på at opnå gennem yoga, sund kost, åndedrætsøvelser og andre spirituelle metoder. 

Hvor mange sessioner du har brug for, afhænger af dine individuelle behov. Generelt kan man sige, at jo mere struktureret dit liv er, desto flere sessioner kan det kræve, da det handler om at turde åbne op. Vores hjerne og vores nervesystem er aldrig stillestående. De vibrerer altid på en frekvens - enten høj eller lav. Men sammen har de evnen til at skabe harmoni. Når dine tanker, følelser og fornemmelser er i perfekt balance, bliver du centreret og åben over for alt omkring dig.

Er du klar til din næste rejse i livet? 

 

Anbefalinger

Jeg var hos Ditte. Det var så dejligt. Jeg kom på en indre rejse, hvor jeg kom i kontakt med sorg og med så meget nydelse, skønhed og lys i mig.

Kundalini energien flød i min krop, i dejlige bølger og jeg har haft det dejligt her i dagene efter.

Ditte er rigtig dygtig og jeg kan varmt anbefale hendes arbejde.

To sessioner har været ganske stærke oplevelser for mig. I rummets energi og musikken og med Dittes facilitering har jeg fundet plads til både sorg, lyksalighed og ikke mindst mærket mine egne styrker, evner og metoder til at heale mig selv bl a gennem at give lyd.

Det kræver også noget af mig f eks: At jeg tør lade tingene ske kropsligt og tankemæssigt selvom de er mærkelige. At jeg følger min store trang til at give lyd fra mig. At jeg accepterer min stemme i hovedet der både analyserer og forklarer og af og til siger nej nu må det være nok. At jeg så tillader mig selv en lille pause af og til. Og ikke mindst at jeg, når pausen får mig til at slappe af fra mine domme over hvad der sker, igen lader mig (for)føre ind i bevægelse og udtryk.

Sessionerne minder mig om hvordan jeg giver slip på den måde jeg blokerer mit sande udtryk og min sande kraft.

Synes det er vildt hvad krop og sind selv kan i de rette omgivelser. Det bliver ikke sidste gang. Tak.

MILLE

Ditte is an amazing person and outstanding facilitator!

She has plenty of energy and charisma. I also appreciate her honesty and desire to help.

Would recommend EPH experience with Ditte to everyone.

Thank you Ditte!!

DENNIZ BARCELONA


Kære Ditte❤️du har så evig ret❤️
Jeg er begyndt at se indad… har set mig selv på overvågning og fik et chok over hvor stresset jeg er! Og det påvirker mine kollegaer! 

Du ved jo selv at ens butik er ens hjertebarn man har kæmpet igennem for at få succes og jeg forventer en vis standart som jeg selv ville gøre det.. af mine ansatte.. jeg har meldt ud til mine 3 ansatte idag at det er mig der styrer dårlig ledelse og jeg tar et lederkursus og de ting jeg vil ændre.. de blev faktisk glade over det! At jeg kunne vise MIN svaghed! 
Så TAK DITTE
❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

FRA EN KLIENT

bottom of page