top of page

Hvorfor EPH?

En vej til et lykkeligere liv

Kender du til følelsen af ikke at høre til nogen steder? Eller til at du bare vil løbe langt væk fra det hele? At alt det der før gav dig tryghed, mening og tilfredsstillelse, ikke længere virker for dig. Du mærker at det er tomt fordi det ikke er din sandhed. Alligevel har du lyst til at gå tilbage til det velkendte, fordi det gør ondt at mærke sandheden. Mærker du det, så ved du, at det gamle ikke længere tjener dig.

 

Det er sårbart, når vi ikke længere ved hvem vi er. Det kræver en masse medfølelse og omsorg.  Anerkend smerten og sårbarheden ved at sige farvel til det velkendte, som ikke længere er i overensstemmelse med dig. 

Du er til for at finde din egen sandhed og finde kærligheden. Du vil forstå hvad det betyder, når du udsender og modtager energi. Kun ved overgivelse til at være i din sandhed og lytte til din intuition er vejen til at finde ro. Det er en proces af død og genfødsel, hvor du slipper dine gamle måder at opleve dig selv og din omverden på. Det føles på mange måder som om, at du dør. Velkommen til ”dark night of the soul”, eller ego-død.

Steder du ofte føler dig hjemme er ude i naturen. Her finder du ro og fred.

Hvorfor ikke praktisere det endnu mere og skabe den verden, som du vil være i?

Så hvad VIL du? Hvad kan gøre dig lykkelig?​ Er du klar til at kigge indad og ændre dit liv, mere end nogensinde før? Er du klar til at møde det guddommelige og overgive dig til en smuk proces af kærlighed og omsorg, hvor du føler dig levende og elsket?
 

Vi er alle fødte med en ren og rå livskraft, der ligger latent i os. Når den aktiveres sendes der bølger af impulser gennem kroppen. Af natur er energien intelligent og ved præcis, hvad du har brug for. Energien tager aldrig fejl. Du kan kun modtage det, som du er i stand til at håndtere på det givne tidspunkt. På den måde vil det altid være muligt at udvikle sig.

Den frigør dig fra dit nuværende energimæssige niveau og løfter dig til det næste. Ved flere sessioner påvirker den både din hjernestruktur og dit centralnervesystem. For de fleste giver aktiveringen ofte dybe indsigter, erkendelser og forløsninger – og for nogle bliver oplevelsen livsforandrende. Det kan føles skræmmende for egoet, da en aktiveret person kan føle tab af interesse for sit gamle liv og identitet, og bevidstheden kan bevæge sig ind i hidtil nye tilstande, som i starten kan virke forvirrende. 

Mange har et ønske om at opleve den genkendelige livsenergi og mærke noget andre mennesker bruger 20-30 år på at opnå via yoga, raw food, åndedrætsøvelser og alverdens andre spirituelle metoder. Det er muligt at blive vækket på en enkel session, hvis man er klar til det. 

 

Det er meget individuelt hvor mange sessioner man har brug for. Man kan sige, jo mere kontrolleret et liv man har, jo flere sessioner kan det kræve, da det handler om at turde at åbne op. Vores hjerne og system står aldrig stille. På den ene eller anden måde vibrerer den altid på en frekvens. Nogle er lave frekvenser, hvor andre er høje. Sammen har de magt til at skabe harmoni. Nemlig, at få dine tanker, følelser og fornemmelser i perfekt balance.

Er du klar til din næste rejse i livet?

 

Anbefalinger

Jeg var hos Ditte. Det var så dejligt. Jeg kom på en indre rejse, hvor jeg kom i kontakt med sorg og med så meget nydelse, skønhed og lys i mig.

Kundalini energien flød i min krop, i dejlige bølger og jeg har haft det dejligt her i dagene efter.

Ditte er rigtig dygtig og jeg kan varmt anbefale hendes arbejde.

To sessioner har været ganske stærke oplevelser for mig. I rummets energi og musikken og med Dittes facilitering har jeg fundet plads til både sorg, lyksalighed og ikke mindst mærket mine egne styrker, evner og metoder til at heale mig selv bl a gennem at give lyd.

Det kræver også noget af mig f eks: At jeg tør lade tingene ske kropsligt og tankemæssigt selvom de er mærkelige. At jeg følger min store trang til at give lyd fra mig. At jeg accepterer min stemme i hovedet der både analyserer og forklarer og af og til siger nej nu må det være nok. At jeg så tillader mig selv en lille pause af og til. Og ikke mindst at jeg, når pausen får mig til at slappe af fra mine domme over hvad der sker, igen lader mig (for)føre ind i bevægelse og udtryk.

Sessionerne minder mig om hvordan jeg giver slip på den måde jeg blokerer mit sande udtryk og min sande kraft.

Synes det er vildt hvad krop og sind selv kan i de rette omgivelser. Det bliver ikke sidste gang. Tak.

MILLE

Ditte is an amazing person and outstanding facilitator!

She has plenty of energy and charisma. I also appreciate her honesty and desire to help.

Would recommend EPH experience with Ditte to everyone.

Thank you Ditte!!

DENNIZ BARCELONA


Kære Ditte❤️du har så evig ret❤️
Jeg er begyndt at se indad… har set mig selv på overvågning og fik et chok over hvor stresset jeg er! Og det påvirker mine kollegaer! 

Du ved jo selv at ens butik er ens hjertebarn man har kæmpet igennem for at få succes og jeg forventer en vis standart som jeg selv ville gøre det.. af mine ansatte.. jeg har meldt ud til mine 3 ansatte idag at det er mig der styrer dårlig ledelse og jeg tar et lederkursus og de ting jeg vil ændre.. de blev faktisk glade over det! At jeg kunne vise MIN svaghed! 
Så TAK DITTE
❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

FRA EN KLIENT

bottom of page