top of page

ER DU KLAR PÅ DIN NÆSTE REJSE I LIVET?

En vej til et lykkeligere liv 

 

Kender du det, at du kan have en følelse af ikke at høre til nogen steder, og du har en lyst til at løbe langt væk.

Steder du føler dig hjemme er tit i naturen og der hvor du finder ro, men hvorfor så ikke praktisere det endnu mere?

 

Hvorfor ikke selv skabe den perfekte verden du vil være i?

 

​Du kan aldrig tage ansvar for andres handlinger, kun ansvar over for dig selv. Så hvad er det du VIL? Hvad kan gøre dig lykkelig?

Er du klar på at ændre dit liv og kigge mere indad, end du har gjort før? Er du klar til at møde det mest guddommelige og overgive dig til en smuk process af kærlighed og omsorg?

 
For alt det du kendte, det der før gav dig tryghed, mening og tilfredsstillelse, det virker ikke længere.

Du mærker at det er tomt fordi det ikke er din sandhed.


Selvom du har lyst til at gå tilbage til det velkendte, fordi det gør ondt at mærke sandheden, så ved du at det gamle ikke længere eksisterer eller tjener dig.

Du er kun til for at finde din egen sandhed og finde kærligheden, så du tiltrækker den perfekte partner i livet. Du vil forstå hvad det betyder, når du udsender energi og modtager den.

Det er sårbart, når vi ikke længere ved hvem vi er. Velkommen til ”dark night of the soul”, eller ego-død.


Kun igennem overgivelse til at være i din sandhed, lytte til din intuition finder du indvendig ro. Det er rejsen hjem til dig selv.
 
Det er en proces af død og genfødsel i dig selv, hvor du slipper din gamle måde at opleve dig selv og din omverden på. Det føles på mange måder som om, at du dør.
 
Det kræver en masse medfølelse og egenomsorg. Anerkend smerten og sårbarheden ved at sige farvel til det velkendte, der ikke længere er i overensstemmelse med dig.

Er du klar på din næste rejse i livet?

Har du savnet at mærke den guddommelige energi i dig?? at føle dig levende og elsket???  
Vi er alle fødte med en ren, rå livskraft, der ligger latent i os alle og som - når den aktiveres - sender bølger af impulser gennem kroppen.

 

Af natur er energien intelligent og ved præcis, hvad du har brug for. Hver gang. Den tager aldrig fejl. Du kan kun modtage, det du er i stand til at håndtere på det givne tidspunkt. På den måde vil det altid være 
mulighed for at vokse(udvikle sig) 

 

Den frigør dig fra dit nuværende energimæssige niveau og løfter dig til det næste, og ved flere sessioner påvirker den både din hjernestruktur og centralnervesystemet. For de fleste giver aktiveringen ofte dybe indsigter, erkendelser og forløsninger – og for nogle bliver oplevelsen decideret livsforandrende. Det kan føles skræmmende for egoet, da en aktiveret person kan føle et tab af interesse for sit gamle liv og identitet, og bevidstheden kan bevæge sig ind i hidtil ufamiliære tilstande, som i starten vil kunne virke forvirrende. 

 

Mange har et ønske om at opleve den genkendelige livsenergi og mærke noget andre mennesker bruger 20-30 år på at opnå via yoga, raw food, åndedrætsøvelser og alverdens andre sprituelle metoder. Det er muligt at blive vækket på en enkel session, hvis man er klar til det. 

 

Det er meget individuelt, hvor mange sessioner man har brug for. Man kan sige, jo mere kontrolleret et liv man har, jo flere sessioner kan det kræve, da det handler om at turde at åbne op,
Vores hjerne eller system står aldrig stille. På den ene eller anden måde vibrerer den altid på en frekvens. Nogle er lave frekvenser, andre er høje frekvenser. Sammen har de magt til at skabe harmoni. Dine tanker, følelser og fornemmelser i perfekt balance, centreret og åben for alt omkring dig.

 

Anbefalinger

Jeg var hos Ditte. Det var så dejligt. Jeg kom på en indre rejse, hvor jeg kom i kontakt med sorg og med så meget nydelse, skønhed og lys i mig.

Kundalini energien flød i min krop, i dejlige bølger og jeg har haft det dejligt her i dagene efter.

Ditte er rigtig dygtig og jeg kan varmt anbefale hendes arbejde.

To sessioner har været ganske stærke oplevelser for mig. I rummets energi og musikken og med Dittes facilitering har jeg fundet plads til både sorg, lyksalighed og ikke mindst mærket mine egne styrker, evner og metoder til at heale mig selv bl a gennem at give lyd.

Det kræver også noget af mig f eks: At jeg tør lade tingene ske kropsligt og tankemæssigt selvom de er mærkelige. At jeg følger min store trang til at give lyd fra mig. At jeg accepterer min stemme i hovedet der både analyserer og forklarer og af og til siger nej nu må det være nok. At jeg så tillader mig selv en lille pause af og til. Og ikke mindst at jeg, når pausen får mig til at slappe af fra mine domme over hvad der sker, igen lader mig (for)føre ind i bevægelse og udtryk. Sessionerne minder mig om hvordan jeg giver slip på den måde jeg blokerer mit sande udtryk og min sande kraft.

Synes det er vildt hvad krop og sind selv kan i de rette omgivelser. Det bliver ikke sidste gang. Tak.

Ditte is an amazing person and outstanding facilitator!

She has plenty of energy and charisma. I also appreciate her honesty and desire to help. Would recommend EPH experience with Ditte to everyone.

Thank you Ditte!!

bottom of page